Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

De stappen naar
een succesvolle website

arrow
1
Analysering

Wat wilt u bereiken met uw nieuwe website? Hoe kunnen we uw potentiële klanten het beste aanspreken?

arrow
2
process2
Ontwikkeling

Wij gaan voor u aan de slag om het beste resultaat te bereiken voor uw bedrijf.

3
process3
Lancering

Uw nieuwe website zichtbaar voor al uw potentiële klanten.
U kunt aan de slag!

Website laten maken

Iedere klant is uniek bij TD-ICT. Wij vertalen de wensen van de klanten naar een mooi webdesign. U wilt een website laten maken, u heeft ook bepaalde wensen, maar u kunt het niet realiseren. Gelukkig zijn wij er om dat voor u op te lossen. Wilt u een moderne website of toch liever een nostalgische, levendige, kleurrijke, strakke of zakelijke? Het maakt ons niet uit, u geeft uw wensen aan en wij realiseren het graag voor u! Een professionele website is van groot belang voor uw bedrijf. Wij staan voor u klaar.

Webshop laten maken

Online shoppen, steeds meer mensen maken daar gebruik van en daarom stijgt het aantal online aankopen voortdurend. Webshops zijn absoluut niet meer weg te denken in deze maatschappij. Er zijn echter wel grote verschillen als het over webshops gaat. De ene webshop is gebruiksvriendelijk de andere nog niet. Daarom werken wij graag samen met u aan uw webshop met uiterst gebruiksvriendelijke opties. Een webshop op maat, die voldoet aan uw wensen? Een droom die uit gaat komen!

Mobiele websites

Wist u dat bijna de helft van de bezoekers uw site bekijkt met een mobiel apparaat, zoals een tablet of telefoon? Daar kunt u ook op inspelen. Als u een eigen website heeft, is het fijn dat mensen deze ook mobiel kunnen bereiken. Daarvoor is er een mobiele website nodig. Tegenwoordig heeft bijna iedere website een mobiele versie, uw site nog niet? Dan wordt het tijd dat u daar wat aan gaat doen. Wij realiseren dat graag voor u.

Social media

Heeft u al een website, maar wilt u meegaan met de tijd? Dan kunt u social media inzetten en dan wordt de naamsbekendheid van uw onderneming vergroot. Het aanmaken van een bedrijfsprofiel en het toepassen van de huisstijl vergt veel tijd. Het kan zijn dat u er geen ervaring mee heeft of dat u er onvoldoende tijd voor heeft. Wij nemen dit dan graag van u over. Wij kunnen voor u namelijk uw website promoten op social media.

Google services

TD-ICT helpt u graag met de basisbeginselen van Google Analytics. Met Google Analytics zal uw bedrijf meer in de picture  staan bij uw doelgroep. Daar bent u toch ook naar op zoek? Het bevordert tevens de zichtbaarheid van uw website. Het laat daarnaast zien wat de wensen en behoeften zijn van uw bezoekers. Het is goed om in te spelen op al deze factoren. Mogen wij u daarbij helpen?

What is PCC Advertising?

At their core, keywords are one of — if not the most — single important component of a successful SEO campaign. Keywords refer to the words typed into a search box – be it on Google, Bing, or Yahoo. However, there is much more to keywords than just that.

The keywords typed into a search box reveal certain details about customers and how they go about searching for things. Knowing this, it’s important to target keywords that mimic your customer’s minds and search tendencies.