Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Google Services

 

Google AnalyticsGoogle Analytics

TD-ICT helpt u graag met de basisbeginselen van Google Analytics. Met Google Analytics zal uw bedrijf meer in de picture  staan bij uw doelgroep. Daar bent u toch ook naar op zoek? Het bevordert tevens de zichtbaarheid van uw website. Het laat daarnaast zien wat de wensen en behoeften zijn van uw bezoekers. Het is goed om in te spelen op al deze factoren. Mogen wij u daarbij helpen?

 

Programma Google services

Als u kiest voor de Google services van TD-ICT dan wordt er een antwoord gegeven op de volgende vragen:
– Wat zijn de geografische kenmerken van de bezoekers?
– Wat zijn populaire zoektermen?
– Hoe vaak wordt mijn website bezocht?
– Hoe lang worden bepaalde pagina’s bezocht?
– Is het een nieuwe bezoeker of een regelmatige bezoeker?
– Met welke digitale media wordt mijn website bekeken?Google Analytics

Zodra blijkt dat het gebruik van mobiele apparaten groot is, zou het te overwegen zijn om een mobiele versie van uw site te laten maken. Het kan erg zinvol zijn en daarover kunnen wij u verder informeren. Het kan ook veel vragen bij u oproepen, daarom plannen wij graag een gesprek met u in, zodat wij alle vragen kunnen beantwoorden. Ook is het nuttig om zoekwoorden in uw tekst te verweven. Zo komt u hoger in de zoekmachine. Ook daarover kunnen wij u informeren of de werkzaamheden van u overnemen. Zelfs kunt u live zien hoeveel bezoekers er op uw site zijn en waar ze vandaan komen. Wij realiseren dit alles graag voor u!

Hulp Google Analytics
Wilt u ook hulp? Hulp Google Analytics kost u € 75,- (exclusief BTW). Voor vragen of interesse kunt u contact met ons opnemen, wij staan graag voor u klaar.Google BusinessGoogle mijn bedrijf

Met Google Business ook wel Google Mijn Bedrijf genoemd, wordt uw bedrijfsinformatie weergegeven op Google Zoeken, Maps en Google+ zodat klanten u altijd kunnen vinden en op elk apparaat.
Bied klanten de juiste informatie op het juiste moment.
Of dat nu routebeschrijvingen zijn naar uw bedrijf in Maps, uw openingstijden in Zoeken of een telefoonnummer waarop ze u kunnen bellen.
Google Mijn Bedrijf helpt u een trouwe fanschare op te bouwen.
Uw klanten kunnen hun waardering tonen met beoordelingen en recensies, de +1 knop gebruiken om te laten zien dat ze een post van u leuk vinden en uw Google+ berichten opnieuw delen op internet.