Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Social media

Heeft u al een website, maar wilt u meegaan met de tijd? Dan kunt u social media inzetten en dan wordt de naamsbekendheid van uw onderneming vergroot. Het aanmaken van een bedrijfsprofiel en het toepassen van de huisstijl vergt veel tijd. Het kan zijn dat u er geen ervaring mee heeft of dat u er onvoldoende tijd voor heeft. Wij nemen dit dan graag van u over. Wij kunnen voor u namelijk uw website promoten op social media.

Social media inzetten

Als wij social media voor uw website in gaan zetten, dan zullen wij het volgende voor u doen:
– Twitter
– Facebook
– YouTube
– Instagram

Mogelijkheden social media

Met behulp van social media kunt u uw bedrijf of website promoten en zorgen voor meer bezoekers. Ook is er de mogelijkheid om nieuwe producten of aanbiedingen onder de aandacht te brengen en berichten te plaatsten over de voortgang van uw bedrijf. Wij gaan graag met u in gesprek om uit te leggen wat de mogelijkheden zijn. U kunt uw wensen aangeven en dan zorgen wij dat deze gerealiseerd worden.

YouTube en uw website

Via YouTube kunt u filmpjes plaatsen en kunnen uw bezoekers meekijken achter de schermen. Dit is voor veel bedrijven een belangrijke aanvulling en daarmee kunt u de concurrentie nog beter aangaan! U biedt namelijk net wat meer dan de concurrent!