VoIP

Op uw éne zakelijke nummer van kantoor ook thuis of onderweg bereikbaar zijn.
Mobiele nummers kunnen gekoppeld worden aan uw bedrijfscentrale, zodat u nog maar één nummer op uw visitekaartje hoeft te drukken.


Bellen via internet

TD-ICT levert Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. VoIP biedt alle functionaliteiten die een MKB bedrijf nodig heeft, en omdat het een Cloud oplossing is, blijft uw telefooncentrale door regelmatige updates bij de tijd. Naast Nederlandse nationale en regionale nummers en nummerblokken is het ook mogelijk om Duitse en Belgische nummers aan te vragen. Door het gebruik van VoIP innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment.


Onbeperkt bellen

Nooit meer onverwachts hoge gesprekken kosten. U belt gratis naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland voor een vast bedrag per medewerker.


Coligo

Coligo is één efficiënt platform om te communiceren binnen uw bedrijf. Waar u ook bent en hoe ú dat wilt. Met Coligo verrijkt u de hosted telefooncentrale in de cloud, zodat u vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega’s kunt zien, kunt chatten, kunt bellen met video, kunt vergaderen en de desktop kunt delen met een collega. Kortom Coligo biedt optimale communicatie, via telefoon, video of chat en is essentieel bij een goede samenwerking.


Eenvoudig beheer

Uw cloud telefooncentrale is eenvoudig te beheren via de App of via het WebBeheer. Dit kunnen wij als partner maar ook u als eindgebruiker.

  

De voordelen van Voice over IP

Vaste maandelijkse kosten, geen verassingen achteraf
Een centrale in de cloud, geen fysieke centrale nodig
Op elke locatie beschikbaar
Gebruiksvriendelijk
Nummerbehoud mogelijk

 

 

Voice over IP

€ 10,00

  • ✓ Cloud telefooncentrale
  • ✓ regionaal of 085 telefoonnummer
  • ✓ 1x medewerker vast

Extra opties

  • ✓ 1x extra medewerker € 10,00
  • ✓ Onbeperkt bellen (per medewerker) € 6,00
  • ✓ CRM en Outlook integratie (per medewerker) € 3,00

 

* Alle prijzen zijn per maand en exclusief 21% BTW.

Bel mij terug

Contact

TD-ICT B.V.
Nimrodel 16
5663 TE Geldrop

Postbus 16
5660 AA Geldrop

040 - 780 40 70

.

Social Media

Laatste Tweets