Logo TD-ICTOver ons


TD-ICT B.V. is een bedrijf van Tim Dielemans uit Geldrop (Noord-Brabant). Sinds een aantal jaren verdiep ik mij in de diverse mogelijkheden die ICT kan bieden. Eerst ben ik begonnen met een webbuilder en later met de beginselen van HTML, PHP en CSS. Ik help mensen graag verder bij (bijna) alles wat met computers te maken heeft. Ik bied hulp aan bij de aankoop van een nieuwe computer en installeer deze, indien gewenst. Ook zie ik het als een uitdaging om bijvoorbeeld trage of vastgelopen pc’s weer aan de gang te krijgen.

 

ICT staat niet stil

De ICT-wereld staat niet stil en zelfontplooiing is daarom van groot belang. De mobiele websites mogen niet achterblijven en ook daarvan ben ik op de hoogte. Ik help bedrijven graag bij het zorgen voor een goede naamsbekendheid en het gevonden worden in Google. Ook op het gebied van social media kan ik zorgen voor een betere naamsbekendheid van bedrijven. Sommige bedrijven investeren geen of te weinig tijd hiervoor, of de medewerkers hebben te weinig kennis om dit alles te realiseren. Geen zorgen want ik kan helpen en dat doe ik maar al te graag!

 

Interesse of vragen?

Als u interesse heeft in mijn diensten, of u heeft vragen, dan hoor ik dat graag van u. Ik sta voor u klaar en help u graag. Er zijn geen lange wachttijden, alles kan op korte termijn gerealiseerd worden. Maakt u daarom nu kennis met TD-ICT. Wanneer mag ik u van dienst zijn?

Bel mij terug

Contact

TD-ICT B.V.
Nimrodel 16
5663 TE Geldrop

Postbus 16
5660 AA Geldrop

040 - 780 40 70

.

Social Media

Laatste Tweets