Mobiele website laten maken

Mobiele websites


Wist u dat bijna de helft van de bezoekers uw site bekijkt met een mobiel apparaat, zoals een tablet of telefoon? Daar kunt u ook op inspelen. Als u een eigen website heeft, is het fijn dat mensen deze ook mobiel kunnen bereiken. Daarvoor is er een mobiele website nodig. Tegenwoordig heeft bijna iedere website een mobiele versie, uw site nog niet? Dan wordt het tijd dat u daar wat aan gaat doen. Wij realiseren dat graag voor u.

 

Kies een mobiele website

Het voordeel van een mobiele website is dat deze automatisch wordt aangepast aan de resolutie van het scherm van uw bezoeker. Vaak is het zo dat bij een oudere website het niet mogelijk is een mobiele versie te creëren. Wij kunnen voor u een mobiele website maken, die er goed uitziet op een pc, smartphone en tablet. Daardoor bent u voor de bezoekers beter bereikbaar en kunnen meer mensen uw site bezoeken wanneer zij dat wensen. Dit zal de naamsbekendheid vergroten. Hierdoor kunt u meer klanten binnenhalen. Consumenten zoeken via Google naar een bedrijf, ze bekijken wat een bedrijf hen kan bieden en dat wordt steeds vaker mobiel gedaan. Zorgt u daarom ook dat uw website mobiel goed bereikbaar is, want dan heeft u direct een voordeel te pakken bij uw (toekomstige) klanten.


Meer informatie

Wilt u meer informatie? Aarzel niet, neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden direct uw vragen en geven aan hoe wij u van dienst kunnen zijn met een mobiele website.

Bel mij terug

Contact

TD-ICT B.V.
Nimrodel 16
5663 TE Geldrop

Postbus 16
5660 AA Geldrop

040 - 780 40 70

.

Social Media

Laatste Tweets